Blogg

BLI INSPIRERT MED NORTURA PROFF PÅ SMAK 2017

Påmelding til våre inspirasjonsseminarer på SMAK-messen har åpnet! Vi fortsetter suksessen fra SMAK2014 med deling av matfaglig kompetanse og inspirasjon i form av korte, og varierte seminarer på vår messestand.

Klikk her for påmelding til våre seminarer.

Et stjernelag fra nettverket vårt står klare til å dele sine fagkunnskaper med deg; Kokker fra vårt Kulinariske Team, spesialister fra Nortura-anlegg, spesielt utvalgte bønder, stjernekokker fra Kokkelandslaget, kjente restauranter, og selveste Arne Brimi kommer for å inspirere med deg.

Nytt for denne gangen er at vi har vi satt ekstra stort fokus på forskjellige temaer på de ulike dagene, men du er selvfølgelig velkommen alle dager.

Tirsdag 7.2, kl. 10-18, Matglede i Offentlig sektor *
Onsdag 8.2, kl. 10-20, Stykkevis & Delt – å utnytte ressursene fullt og helt 
Torsdag 9.2, kl. 10-20, BURGOMANIA - vi elsker burgere!
Fredag 10.2, kl. 10-16,  Fremtidens kokker – En dag for lærlinger

*PS. Vår salgsdirektør, Petter Brinchmann, skal også holde et innlegg på Inspirasjonsscenen til SMAK på tirsdag kl. 14 sammen med Helge Bergslien fra Måltidets Hus. De skal snakke om Matglede i offentlig sektor, eldrebølgen, og hva dette betyr for serveringsnæringen og krav til nye serveringsløsninger.

Klikk her for påmelding til våre seminarer.

Alle salgskonsulentene fra PROFF kommer, og kokkene våre serverer det beste vi har å by på alle dager. Sjekk ut vår kampanjeside for SMAK-messen for detaljer rundt programmet, og for gratis påmelding.

Vi ses på stand nr. D03-28 (eller bare se etter låven ;)


Om bloggen

Nortura er en av landets ledende matvarebedrifter og det største merkevarehuset innen kjøtt- og eggprodukter. Konsernet er privat eiet av norske bønder som også er leverandører og råvareprodusenter. Vi er Nortura PROFF, Norges ledende leverandør av kjøtt og egg til storkjøkkenmarkedet, og dette er vår blogg.

Sulten på mer PROFF?

Kategorier

Nyheter fra Nortura