Blogg

NY UTGAVE: Trend & Tradisjon - et matmagasin fra Nortura PROFF

Har du sett vårt nye, flotte magasin Trend & Tradisjon? Her finner du 4 spennende temaer og masse inspirasjon! 

Åpne magasinet her!

Urfe
Urfe er eksklusivt kjøtt fra de stedegne, opprinnelige, gamle norske melkeferasene. Kjøttet er finfibret, ekstra smaksrikt og har en unik mersmak av norsk natur. Totalt finnes det kun rundt 2300 dyr av disse rasene i Norge, så dette er virkelig eksklusivt.

Trend: Hawaii - Aloha 'ai
Mattrendene fremover viser av nordmenn ønsker større variasjon av smaker, og flere er mer åpne for sterkere og originale smaker. Karibisk og hawaiisk mat er en av trendene som er i full fart på vei inn i det norske markedet. Det hawaiiske kjøkken er influert av mange ulike matkulturer fra hele verden, og er derfor veldig variert og smaksrikt.

Eldhus - lokale spesialiteter med lange tradisjoner
Eldhus-produktene kommer fra vakre Evanger i Voss kommune. Tradisjon og omtanke kjennetegner produktene fra vårt eldste miljø for røyking, tørking og speking av kjøttvarer på Vestlandet. Det er det gamle håndverket som gir den fine modningen og den gode smaken.

vEGGis
vEGGis er vegetariske produkter produsert av soya og eggehvite fra norske egg. Produktene er proteinrike og skal etterlikne kjøtt i konsistens og smak. vEGGis er produsert i Norge på Norturas BRC-sertifiserte fabrikker. Nortura er første norske produsent av erstatningsprodukter for kjøtt. 

Om bloggen

Nortura er en av landets ledende matvarebedrifter og det største merkevarehuset innen kjøtt- og eggprodukter. Konsernet er privat eiet av norske bønder som også er leverandører og råvareprodusenter. Vi er Nortura PROFF, Norges ledende leverandør av kjøtt og egg til storkjøkkenmarkedet, og dette er vår blogg.

Sulten på mer PROFF?

Kategorier

Nyheter fra Nortura