Tonjes beste tips til sprø juleribbe

Tonje Nedrud fra vårt Kulinarisk Team deler sine beste tips for sprø og saftig juleribbe. Les mer
Tonje Nedrud fra vårt Kulinarisk Team deler sine beste tips for sprø og saftig juleribbe. Les mer
Noen av de viktigste juleproduktene har endret varenr, nemlig Gilde Medisterkaker. Les mer
I denne brosjyren presenterer vi et utvalg produkter fra vårt brede sortiment, spesielt tilpasset institusjonenes daglige behov. Les mer
Hawaiiretter som får deg til å si "ono" ("nydelig" på hawaiisk) Les mer
Matcha er en intenst grønn te fra Japan, som har blitt brukt av munker innen zenbuddhismen i over 800 år. Les mer
Koreansk mat er virkelig stort i USA - og er i full fart på vei inn også i Norge og Europa. Les mer
Urfe er eksklusivt kjøtt fra de stedegne, opprinnelige, gamle norske melkeferasene. Kjøttet er finfibret, ekstra smaksrikt og har en unik mersmak av norsk natur. Totalt finnes det kun rundt 2300 dyr av disse rasene i Norge, så dette er virkelig eksklusivt. Våre gamle storferaser vokser langsomt, ca 20% saktere enn vanlig storfe. Dette gir finere og tynnere muskelfibre, og mer intramuskulært fett. Kjøttkvaliteten blir jo deretter og vi får et kjøtt som er særdeles velsmakende. Les mer
Norsk lam i verdenstoppen. Les mer
Påmelding til våre inspirasjonsseminarer på SMAK-messen har åpnet! Vi fortsetter suksessen fra SMAK2014 med deling av matfaglig kompetanse og inspirasjon i form av korte, og varierte seminarer på vår messestand. Les mer