Kampanjemagasin

Kampanjebanner 2021

Vi er opptatt av at vi skal være en lønnsom leverandør for deg som kunde, derfor setter vi sammen en variert meny med kampanjeprodukter til deg. I våre kampanjemagasin får du oversikt over alle de gode prisene og rabattene vi tilbyr - samt inspirasjon og oppskrifter. Hvert kampanjemagasin har sitt tema hvor vi gir deg inspirasjon til bruk av kampanjeproduktene, litt mattrender og fine oppskrifter.

Her finner du en samling av kampanjemagasinene våre
PS. Priser og rabatter gjelder kun i den perioden kampanjemagasinet er gyldig i - dette ser du på forsiden av magasinet.


Her er kampanjen for september-oktober 2021!

Kampanje september-oktober


Nå vil gjestene dine ha kraftigere mat, og tiden er inne for tradisjonsmat, varmende gryter og supper. I tillegg er det lammesesong og rotgrønnsakene er på topp; alt ligger til rette for å lage gode og fristende retter.

Koking av kjøtt er en god gammel tradisjon som fortsatt holder koken... Supper og
gryter som er basert på kokt kjøtt gir kraftfull smak og kan varieres på langt flere måter enn det man ofte husker på. Koketid vil variere med størrelse og mørhet på kjøttet. På vår høstkampanje ønsker vi å inspirere deg litt ekstra med oppskrifter på å sette en god gryte eller suppe på menyen.

Se alle produktene, få inspirasjon og les deg opp på trendene i vårt kampanjemagasin her.