Vi gir deg gode priser og inspirasjon i vårt

Kampanjemagasin

Kampanjer

Vi er opptatt av at vi skal være en lønnsom leverandør for deg som kunde, derfor setter vi sammen en variert meny med kampanjeprodukter til deg. I våre kampanjemagasin får du oversikt over alle de gode prisene og rabattene vi tilbyr - samt inspirasjon og oppskrifter. Hvert kampanjemagasin har sitt tema hvor vi gir deg inspirasjon til bruk av kampanjeproduktene, litt mattrender og fine oppskrifter.

Her finner du en samling av kampanjemagasinene våre
PS. Priser og rabatter gjelder kun i den perioden kampanjemagasinet er gyldig i - dette ser du på forsiden av magasinet.

Her er kampanjen for april-mai 2021!

Kampanjemagasin april-mai 2021

I april-mai gir vi deg gode priser på en rekke produkter som kan være nyttige å ha på menyen fremover. Vi gir deg også en kjapp oppdatering på trender i kjølvannet av krisen i vårt kampanjemagasin.

Krevende tider gir ofte kreative løsninger og endrer hvordan vi både tenker, jobber og former fremtiden. Krisen har ikke endret alle trendene som beveget seg i markedet før den startet, men den har bidratt til å sette ekstra fart på enkelte trender – og bremset andre. Men de er der!

I vårt kampanjemagasin gir vi deg en kjapp oppdatering på trendene i kjølvannet av krisen slik de ser ut akkurat nå. Vi gir deg også en rekke produkter som kan være relevante for deg i den perioden vi går inn i nå.

Se alle produktene, få inspirasjon og les deg opp på trendene i vårt kampanjemagasin her.