Dudefood Blend

Blend WHITE
UMAMI BLEND BURGER MED SALSA So TEPOTETFRIES 10446399 Foto Hanne Stensvold Blend 1
Whereismymeat

It's all there! Dudefood BLEND er et helt nytt konsept fra Nortura. Produktene inneholder 30% grønnsaker, men smaker ikke sånn.. Som med alle andre Dudefood-produkter, så står smaken i fokus! Grønnsakene er tilsatt for å fremheve smak. I tillegg får man litt mer grønt inn i kostholdet. Vi kaller det "the ultimate blend"!

Blend pølse med frisk topping

Umami Blend Burger

Umami Blend Burger er smakfull, saftig og rik på umami-smak. Den er laget av grovkvernet norsk storfekjøtt, tilsatt 30% fersk sjampinjong. Dette er en tykk og saftig homestyle hamburger som kun er krydret med salt og pepper. Det grovkvernede kjøttet gir et godt tygg, et flott hjemmelaget utseende og tydelig, god smak. Homestyle hamburger blir laget med tenderformteknologi, som gir stående kjøttfibre og gjør det enklere å steke burgeren perfekt.


UMAMI BLEND BURGERE MED HJEMMEBAKT BURGERB Ro D 10446383 Foto Hanne Stensvold Blend 2

Blend pølse med grønnsaker

Digg pølse med 30% grønnsaker og 100% god smak!
Blend Pølse
er en grov, urøkt pølse tilsatt 30% grønnsaker. Den er laget med like deler bønner, purreløk, linser og løk og har tydelige biter av dette inni. Dette er en smakfull og skikkelig god pølse som bør prøves! For de som ønsker å kutte litt ned på kjøttforbruket, men ikke kutte ut kjøtt helt, passer den perfekt!

BLEND Po LSE MED SALVIE OG RATATOUILLE 2 10446277 Foto Hanne Stensvold Blend 1