Områda i Nord-Gudbrandsdalen er kjend for nasjonalparkane Rondane, Reinheimen, Jotunheimen, Snøhetta og Breheimen. Det er her Høgfjellslamma har beita sine heile sumaren igjennom. Lam som beitar i høgfjellet over 800 moh et beiteplanter som vier, urter, gras og lyngplanter. Gilde Høgfjellslam er nøye utvald etter vekt, klasse og feittgruppe.
Norsk natur og dyktige bønder gjer lam frå Gilde til eit kvalitetsprodukt, med ei god smaksoppleving.
Produkter i konseptet
Høgfjellslam frå Nord-Gudbrandsdal er sesongprodukter som er tilgjengelige fra september til november.
Oppskrifter i konseptet

Lammeribbe av Høgfjellslam med bakt, smørstekt sellerirot, urtesmør, steinsoppmajones, «svidd» rosenkål, svartkålchips og lammeglace
Oppskrift

Lammemørbrad av Høgfjellslam med karamellisert kålrotkrem, konfitert løk og glasert rosenkål
Oppskrift

Rødvinskokt lammeknoke av Høgfjellslam, glaserte beter, potetmos og tomat- og estragonsjy
Oppskrift

Lam filetkam av Høgfjellslam med bakt jordskokk, jordskokkpuré, syltet perleløk og demi glace
Oppskrift

Lammecarré av Høgfjellslam med urtepoteter, sellerirotmos, honningglaserte gulrøtter og stekt steinsopp
Oppskrift