Som vinprodusentene i Sør-Europa vil vi også fortelle vår historie – om kyllingen fra Løken som får er fôret på luft og kjærlighet, og om hva som gjør at Santa Kristina skinka fra Mjøsbygdene er minst like god som skinker fra Italia.

Superior er en produktserie hvor vi har samlet våre mest unike råvarer. Dette er stykningsdeler av høy kvalitet som har en unik opprinnelse, rase, tilhørighet eller bearbeiding – en unik historie. Dette underbygges med historiefortelling gjennom film, mobil og internett på en engasjerende måte til dine gjester, hvor menykartet ditt er en viktig del av dette.

For hvert produkt som inngår i serien har vi laget en kort film som forteller historien til råvaren. Der forteller vi om opprinnelsen - regionen, naturen og gården det kommer fra, foredlingen og håndverket bak produktet til kokken som forteller om mulighetene og kvaliteten til råvaren. 

Relaterte artikler

Skivet Santa Kristina stakk av med "Årets speket svinekjøtt oppskåret"!

Skivet Santa Kristina stakk av med "Årets speket svinekjøtt oppskåret"!

Gildes langtidsmodnede spekeskinke, Santa Kristina, er igjen kåret til Norgesmester i spekemat. Nortura tok hjem hele 13 medaljer i årets Norgesmesterskap i kjøttprodukter.

Les mer