Urfe - det beste fra naturens spiskammer
Urfe er eksklusivt storfekjøtt fra de stedegne, opprinnelige, gamle norske melkeferasene. Kjøttet er finfibret, ekstra smaksrikt og har en unik mersmak av norsk natur. Totalt finnes det litt over 4000 dyr av disse rasene i Norge, så dette er virkelig eksklusivt. Våre gamle storferaser vokser langsomt, ca 20% saktere enn vanlig storfe. Dette gi finere og tynnere muskelfibre, og mer intramuskulært fett. Kjøttkvaliteten blir jo deretter og vi får et kjøtt som er særdeles velsmakende.
Oppskrifter i dette produktet

Langtidskokt Urfe høyrygg med øl
Oppskrift

Roastbiffsandwich av Urfe flatbiff med ramsløkmajones
Oppskrift

Urfe ytrefilet med jordskokkchips, byggrynsalat og rødbetkompott
Oppskrift

Urfe entrecôte med braisert grønnkål og mandelkrem
Oppskrift

Helstekt Urfe indrefilet med potetkake og saltbakte beter
Oppskrift

Surdeigsbrød-panert snitzel av Urfe mørbrad med frisk betesalat og søtpotetpuré
Oppskrift