Nortura Proff kåret til årets leverandør av GRESS-gruppen

Gressmesse 2021

Nortura Proff kåret til årets leverandør av Gressgruppen

– Det var en glad gjeng som mottok prisen som årets industrileverandør for 2020 til GRESS-gruppen. En solid laginnsats av alle i Nortura Proff og viser at vi sammen har vært sterke i en krevende tid, sier Kari Elisabeth Langbraaten, senior kjedesjef i Nortura Proff.

GRESS-gruppen er en av Norges største innkjøpssammenslutninger i storhusholdning og er eid av Scandic Hotels, Radisson Hotel Group og Compass Group Norge. I tillegg har de medlemmer som Hurtigruten, Norlandia, SSP, Gate Gourmet, Torghatten og O´Learys. Som en av de aller største aktørene i bransjen, er de en svært viktig samarbeidspartner for Nortura Proff.

– Nortura Proff er hovedleverandør til GRESS-gruppen på egg og hvitt kjøtt. I tillegg har vi akkurat landet en avtale om julemat, slik at vi også skal levere ribbe og pinnekjøtt til Gress julen 2021, sier Langbraaten. - Vi er veldig stolte over å motta prisen – og det er en skikkelig opptur for oss etter en lang, tøff coronaperiode. Jeg ønsker å takke både GRESS-gruppen, samt alle i Nortura Proff som gjør en skikkelig god jobb - hver eneste dag!

Prisen som årets industrileverandør 2020 er basert på undersøkelse blant GRESS-gruppens driftssteder hvor følgende kriterier er lagt til grunn. At leverandøren er: løsningsorientert, nytenkende og innovativ, kvalitetsbevisst, dyktig på oppfølging og service, opptatt av produktutvikling, oppfølging av GRESS-nett, tar samfunnsansvar, og støtte til kundene under pandemien.

I sin begrunnelse skriver GRESS-gruppen:
Vinneren er en leverandør som holder høy kvalitet på produktene. Arbeider strukturert med innovasjon. Har en god evne til å snu seg rundt, bistå brukerstedene og finne løsninger ved utsolgt situasjoner. Ansatte på brukerstedene er glad i denne leverandøren som har vært en trofast leverandør i mange år.