Kjære kunde og samarbeidspartner

Kjære kunde og samarbeidspartner

Etter 14 krevende måneder ser det endelig ut til at vi går mer normale tider i møte. Myndighetene har en god plan for gjenåpning av samfunnet, smittetallene er under kontroll og vi vaksinerer stadig flere. Alt dette borger for en god sommer. En sommer som for de aller fleste av oss blir i Norge. I år som i fjor.

Vi skal gjøre vårt aller beste for å servere «hele Norge» i sommer. Sammen med dere. Vi i Nortura PROFF ønsker å være en solid samarbeidspartner for dere - og så godt som mulig levere de produktene dere ønsker til enhver tid. Vi er fortsatt helt avhengige av å ha god dialog med dere om deres kommende planer og behov, slik at vi kan levere de produktene dere ønsker.

Vi vil sette stor pris på om du vil holde oss informert om hva du trenger til din meny, i så god tid som mulig. Så gjør oss alle gode ved å spille inn dine estimerte behov for sommeren. Ring din kontaktperson hos oss og gi oss tilbakemelding:

  1. Hvilke er dine viktigste produkter?
  2. Forsøk å komme med et estimat på hvor mye dere vil ha behov for og når

Slik øker vi sjansene for at vi sammen skal treffe på leveransene fremover. Vi vet at dere aldri vil gi oss et estimat som treffer 100%, samtidig som vi vet at vi aldri vil klare å levere 100%. Gjennom godt samarbeid blir vi gode i sommer! Og det trenger vi alle.

God sommer!

Hilsen alle oss i Nortura PROFF

Her finner du en oversikt over kontakter hos oss.