2 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Skjær toppene av løken, ha i en ildfast form og hell over olje. Dryss med sukker og stek i 30-40 minutter i ovnen på 200 °C. Dekk ev. med folie om de blir brent på toppen.
2
Finstrimle rødkål og fennikel med en mandolin. Fjern de tøffe stilkene på grønnkålen og finsnitt. Rør sammen crème fraîche, majones, eddik, salt og pepper og vend med grønnsakene.
3
Pensle brisket-skivene med BBQ-saus og stek i ovnen i ca. 15 minutter på 200 °C eller til gjennomvarme.
Server med bakt løk, coleslaw og ev. pommes frites.
Andre oppskrifter med brisket

Quesadillas med brisket
Oppskrift

Dudefood: Pulled veal brisket
Oppskrift

Burrito med brisket-deig
Oppskrift

Brisket med kremede rotgrønnsaker
Oppskrift

Glazed brisket med wokede grønnsaker
Oppskrift

Sliders av brisket med to toppings
Oppskrift

Brisket med ovnsbakte beter
Oppskrift

Burger av brisket med chili, bacon og løkringer
Oppskrift

Sousvidekokt brisket med maiskrem og syltet rødløk
Oppskrift

Okserullade med feta, urter og spinat, fondantpotet og aigre doux
Oppskrift

Monas Surf`n Turf Burger
Oppskrift

Burger med brie, salsa verde og søtpotet-frites
Oppskrift

Monas Dudeburger med pepper og jalapeño
Oppskrift