Oppskrift

Blend pølse med grønnsaker, stekt med salvie og ratatouille

Oppskrift

Blend pølse med grønnsaker, stekt med salvie og ratatouille

4 porsjoner

Fremgangsmåte

1. Pølser
Varm olje og smør i en stor stekepanne og stek salviebladene til sprø. Løft salviebladene ut og fordel utover kjøkkenpapir slik at de renner av seg. Dryss med salt og pepper.

Snitt pølsene og stek gylne i salviesmøret. Server med ratatouille og sprøstekt salvie.

2. Ratatouille
Forvarm oven til 180 °C. Del aubergine og squash i terninger, rødløk i båter, fennikel i tynne skiver og paprika i staver. Del hvitløken i fedd og ha alt i en langpanne.

Vend med halvparten av oljen, krydre med salt og pepper og stek i ovnen i 20 minutter. Tilsett tomater og eddik, bland og bak videre i 15-20 minutter, til alle grønnsakene er møre.

Drypp over resten av oljen, dryss på med urter og server.