Burrito med eggerøre og kalkunpålegg

4 porsjoner

Fremgangsmåte

1

Visp eggene sammen med fløten til alt er godt blandet, men unngå å vispe inn for mye luft.

2

Smelt en god klatt med smør i en liten panne over middels varme. Tilsett eggemassen og rør hele tiden, til eggemassen tykner - uten at den får stekeskorpe. Eggemassen skal ha en kremete, bløt og saftig konsistens. Husk at eggerøren vil sette seg og bli fastere når den får hvilt noen minutter.

Dryss over en god klype salt og litt kvernet pepper.

3

Rens avokadoen og mos kjøttet til avokadoen med en gaffel. Fordel avokado, eggerøre, revet ost og kalkunpålegg på tortillalefsene. Drypp over litt chilisaus eller dryss over en klype chili.

4

Pakk tortillaene sammen og pass på at sidene er tette. Stek burritoene gylne og sprø på begge sider i en stekepanne med litt olje.