4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Rør sammen ingrediensene til Chimichurri, og la den stå i 30 minutter så smakene får satt seg.
2
Skjær søtpotetene i smale biter til fries, vend de i litt olje og salt og stek de i ovnen på 200 °C i ca. 30 minutter.
3
Brun kjøttet i en panne i litt smør, ha på salt og pepper, og stek den videre i noen minutter i ovnen til den har en kjernetemperatur på 54 °C. La kjøttet hvile en stund.
4
Skrell og kok asparges i noen minutter i lettsaltet vann. Skjær kjøttet i røffe skiver og servér med asparges, fries og Chimichurri.
Andre oppskrifter med chimichurri

Kyllingklubber med Chimichurri og hjemmelaget potetgull
Oppskrift

Entrecôte med ben servert med hash browns og chimichurri
Oppskrift

Tapasfjøl: Lammepølse med manchego og oliven, servert med chimichurri, stekte potetbåter, manchego og oliven
Oppskrift

Planke med helgrillet storfe mørbrad med bakt Mont d´Or, båtpoteter, bakte hvitløk, skinkesurret asparges og chimichurri
Oppskrift

Kjakeklaff av svin med bakt pæresalat og portvinssaus
Oppskrift