4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Sett stekeovnen på 220 °C. Bland sammen ingrediensene til glazen, pensle kjøttet og la det bli gjennomvarmt i ovnen, ca 20 minutter.
2
Wokede grønnsaker:
Varm opp olje i en wok. Ha i pak choy, la det surre et minutt eller to. Tilsett ingefær, hakket hvitløk oyster sauce og risvin. Dryss over sorte sesamfrø.
Andre oppskrifter med brisket

Quesadillas med brisket
Oppskrift

Dudefood: Pulled veal brisket
Oppskrift

Burrito med brisket-deig
Oppskrift

Brisket med kremede rotgrønnsaker
Oppskrift

Sliders av brisket med to toppings
Oppskrift

Brisket med ovnsbakte beter
Oppskrift

Burger av brisket med chili, bacon og løkringer
Oppskrift

Sousvidekokt brisket med maiskrem og syltet rødløk
Oppskrift

BBQ-glasert brisket med bakt løk og coleslaw
Oppskrift

Okserullade med feta, urter og spinat, fondantpotet og aigre doux
Oppskrift

Monas Surf`n Turf Burger
Oppskrift

Burger med brie, salsa verde og søtpotet-frites
Oppskrift

Monas Dudeburger med pepper og jalapeño
Oppskrift