Hamburger med 3 variasjoner av løk, coleslaw og cheddar

4 porsjoner

Fremgangsmåte

1

Karamellisert løk

Del løk i tynne skiver. Ha løk og olje i en panne og stek på lav varme til løken faller sammen. Tilsett sukker, eddik og en klype salt. Stek videre på lav varme, rør innimellom, til løken har karamellisert seg.

2

Sprøstekt løk

Varm opp olje på medium til lav varme. Del løk i tynne skiver, tørk lett med kjøkkenpapir og ha i gryta når oljen er varm nok. Friter til gylne og legg på kjøkkenpapir. Salt lett.

3

Coleslaw

Snitt kål og gulrot fint og bland inn majones og rømme. Smak til med salt og pepper.

4

Poteter

Varm opp olje i en gryte og friter i omganger. Legg på kjøkkenpapir. Gjenta en runde til. Strø på flaksalt.

5

Varm burgerne og legg på ost underveis.

6

Monter burgere på brød med et salatblad, coleslaw, burger og 3 varianter av løk. Server med fries og det du måtte ønske av annet tilbehør.