10 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Bland sammen strimlet hodekål, gulrot og matyoghurt til salat. Smak til med salt, pepper, sukker og litt sitron.
2
Stek hamburgeren i varm panne med litt olje, krydre med salt og pepper.
Andre hamburgeroppskrifter
Brioche Hamburgerbrød
Oppskrift
Hamburger i brød med timian- og honningsaus
Oppskrift
Hamburger med mozzarella og marinarasaus
Oppskrift
Hamburger med avokado- og mangosalsa
Oppskrift
Homestyle hamburger med Chevre, rødløksmarmelade og søtpotetchips
Oppskrift
Homestyle hamburger i briochebrød med karamellisert løk og blåmuggost, servert med urtestekte poteter
Oppskrift
Sliders av brisket med to toppings
Oppskrift
Burger med bacon og fennikel-slaw
Oppskrift
Homestyle Black Burger med syltet rødkål, rødløk og avokadomos
Oppskrift
Burger med basilikumaioli
Oppskrift
Burger med fetakrem og løkringer
Oppskrift
Sliders og Cevapchichi
Oppskrift