BBQ: Kebab på spyd – 3 spennende smaker

4 porsjoner

Fremgangsmåte

1

Koreansk kebab med kjøttdeig av svin

Riv hvitløk og elt den inn i kjøttdeigen med koreansk BBQ-saus, gochujang, salt og pepper til en jevn deig.

2

Form deigen til avlange kjøttboller (ca. 3x5 cm – ca. 35-40 g per stk.) rundt et grillspyd. Rør sammen olje og chillipulver og pensle spydene.

3

Grill på medium varme i ca. 10 minutter.

4

Server gjerne med gochujang, salatblader og kimchi.

5

Amerikansk kebab med kjøttdeig av lam

Riv hvitløk og elt den inn i kjøttdeigen med “Carolina Gold BBQ”-saus, salt og pepper til en jevn deig.

6

Form deigen til avlange kjøttboller (ca. 3x5 cm – ca. 35-40 g per stk.) rundt et grillspyd. Pensle spydene med BBQ-saus. Grill på medium varme i ca. 10 minutter.

7

Server med gremolata og grillede grønnsaker.

8

Tex-Mex kebab med kyllingkjøttdeig

Riv hvitløk og elt inn i kjøttdeigen med “Hot habanero” chilisaus, chilipulver, vårløk, salt, pepper og potetmel til en jevn deig.

9

Form deigen til avlange kjøttboller (ca. 3x5 cm – ca. 35-40 g per stk.) rundt grillspyd. Pensle spydene med BBQ-saus. Grill på medium varme i ca. 10 minutter.

10

Server med hot habanero” chilisaus, og grillet ananassalat.