4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Legg kjøttet i en bolle og ha i soya og revet ingefær. Bland godt og sett til side. Forbered resten i mellomtiden.
2
Hummusdressing
Bland sammen yoghurt, tahini, revet hvitløk, honning og kummin i en liten bolle. Smak til med sitron og sett til side.
3
Del tomater og agurk i grove biter og bland inn hakket koriander og sett til side.
4
Tre kjøttet på grillpinner og varm opp en panne med olje. Stek grillspydene til kjøttet blir gyllent og får en stekeskorpe.
5
Server pitabrød med grillspyd, hummusdressing og agurk- og tomatsalat.
Andre oppskrifter med svinekam

Svinekam med sjampinjonstuing
Oppskrift

Hel svinekam med baconsurrede gulrøtter og saltkokte poteter
Oppskrift

BBQ-Grillspyd med svinekam, grillet mais og agurk-, fennikel- og eplesalat
Oppskrift

Ajour Thaigryte tilsatt svinekjøtt
Oppskrift

Røkt svin filetkam med eple- og endivesalat og salviesmør-saus
Oppskrift