4-6 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Sett ovnen på 210 °C. Vask og del potetene i to. Vend med olje, krydre med salt og å pepper og fordel utover en ildfast form. Stek i ovnen i ca. 25 minutter eller til gylne og gjennomstekte.
2
Del sopp i mindre biter og fres i en varm panne med olivenolje. Stek til vannet slipper, ca. 5 minutter. Krydre med salt og pepper. Ha i smør og urter og fres videre til soppen er sprø og gyllen.
3
Stek pølsene i en varm panne eller på grill til gylne og gjennomvarme. Server på en fjør med stekt sopp, ovnsbakte poteter og friske urter.
Andre oppskrifter med lammepølse

Dudefood: Lammepølser og chorizopølser med spansk omelett, fenikkelsalat og salsa verde
Oppskrift

Lammepølse med manchego og oliven servert med tabbouleh og tahinidressing
Oppskrift

Tapasfjøl: Lammepølse med manchego og oliven, servert med chimichurri, stekte potetbåter, manchego og oliven
Oppskrift