Dudefood: Lammepølser og chorizopølser med spansk omelett, fenikkelsalat og salsa verde

4 porsjoner

Fremgangsmåte

1

Pølser

Stek pølsene i stekepanna med litt olje hver for seg hvis du ønsker å ta vare på saften fra chorizopølsen for å smaksette tortillaen.

2

Tortilla, spansk omelett

Kok potetbitene i stor teflonpanne med rikelig salt og pepper og litt olje til de er helt myke. Visp eggene godt med litt salt og cayennepepper og slå de kokende potetbitene i under omrøring. Slå alt tilbake i panne. Vi gjør dette slik at potetene blir jevnt fordelt i tortillaene. Tilsett saften fra chorizopølsene hvis ønskelig.

3

Salsa Verde

Skjær paprikaen og hvitløk i biter og stek dem i panna til paprikaen begynner å falle sammen. Kjør alt med stavmikser til det er glatt. Smak til med salt.

4

Fennikelsalat

Fennikel og rødløk høvles tynt med mandolin og blandes med sennep.