Fremgangsmåte
1
Del tomatene i to, drypp over litt olje og kvern over pepper.
2
Stek de på 180 °C ca 20 minutter.
3
Skjær pølsene i skiver og stek gylden i stekepanne.
4
Ta ut pølsene av pannen, tilsett løk, og stek et par minutter.
5
Tilsett eddik og kok den litt inn, tilsett honning og olje mens du visper.
6
Ha chorizo og bønner i pannen og rør godt.
7
Legg opp på fat eller tallerken med salat og lune tomater.
Andre oppskrifter med Chorizo

Lammecassoulet med chorizo
Oppskrift

Dobbel cheeseburger med sprøstekt chorizo
Oppskrift

Spansk Chorizopølse med hvite bønner og bakte tomater
Oppskrift

Dudefood: Lammepølser og chorizopølser med spansk omelett, fenikkelsalat og salsa verde
Oppskrift

Tapasfjøl med storfe mørbrad, bakte sjampinjonger med chorizo, ovnsbakte småpoteter, røkt papirkaaioli og bakt salsa
Oppskrift

Vossakorv, byggryn- og linsesuppe
Oppskrift