4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Sett ovnen på 230 °C. Kjevle ut ferdig hevet pizzadeig på et melet bord til 4 tynne bunner. Legg over på stekebrett med bakepapir og la etterheve i ca. 10 minutter.
2
Smør tomatsaus utover bunnene.
3
Del løk og sopp i skiver og artisjokkhjerter i biter. Fordel utover bunnene sammen med svineskav og topp med mozzarella i biter.
4
Krydre med salt og pepper og stek i ovnen i 15-20 minutter. Server med urter, ruccula og en skvis sitron.
Andre pizzaoppskrifter

Grunnoppskrift Pizzadeig
Oppskrift

Meat lovers pizza
Oppskrift

Deep pan pizza
Oppskrift

Pizza med asiatiske smaker
Oppskrift

Pizza Bianca med spekeskinke
Oppskrift

"Portugisisk" pizza med skinke og egg
Oppskrift

Grunnoppskrift Tomatsaus til pizza
Oppskrift

Italiensk pizza med Salami Siliana og sopp
Oppskrift

Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum
Oppskrift

Pizza med asparges, bacon og egg
Oppskrift

3 x minipizza med kjøttpølse
Oppskrift