4-6 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Sett ovnen på 175 °C. Lag black bean-saus til marinade. Skyll bønnene godt, finhakk hvitløk og fres alt i olje i noen minutter.
2
Bland sammen kyllingkraft, soyasaus, riseddik, sukker og Maizena og rør inn i sausen. La småkoke til sausen til tykner litt. Kjør ev. sausen litt glattere med en stavmikser, men la det være noen klumper igjen. Ha kalkunvingene i en ildfast form, pensle med sausen og stek i ovnen i ca. 15 minutter.
3
Finstrimle hodekål, gulrøtter og mango. Skjær reddikene i tynne skiver på en mandolin og vend alt sammen. La dressing ved å klemme ut saften av lime og røre sammen med sukker, fiskesaus, finrevet ingefær og salt til sukkeret er oppløst.
4
Hell over grønnsakene og server til kyllingvingene, gjerne med litt ekstra lime og frisk koriander.