4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Varm svinebogen i sousvide i posen.
2
Hell av kraften og tørk kjøttet godt.
3
Sett ovnen på 210 °C.
4
Kjør havregryn, parmesan, nøtter, smør, salt og pepper til en fin blanding i en kjøkkenmaskin med knivblad. Trykk blandingen godt på kjøttet til godt panert.
5
Stek kjøttet i ovnen til paneringen er sprø og gyllen, ca. 10 minutter.
6
Del i skiver ved servering.
7
Del poteter i båter og vend med olje, salt og pepper. Ha i en ildfast form med urter og stek i ovnen til gylne og gjennomstekt, ca. 20 minutter.
8
Rødløkblomster
Skrell rødløk og kutt litt av toppen og bunnen slik at de står godt med bunnen ned.
9
Skjær snitt fra toppen og ned uten å kutte helt gjennom slik at du får 8 båter/deler.
10
Ha løken i en bolle og hell over olje og eddik. Vend godt og sett dem med bunnen ned i en ildfast form. Ha godt med plass mellom hver.
11
Hell resten av vesken over, krydre med salt og pepper, dekk med folie og stek i ovnen i 25-30 minutter.
12
Fjern folien og stek videre i ca. 10 minutter.
13
Eplesidersaus
Finhakk sjalottløkog fres mykt i en gryte med smør.
14
Ha i eplesidereddik og kok til fordampet.
15
Ha i kraft og eplesider og kok til halvert. Sil av og rør inn kaldt smør. Smak til med salt og pepper.