Oppskrift

Panerte kalkunvinger med frisk selleri- og kålsalat

Oppskrift

Panerte kalkunvinger med frisk selleri- og kålsalat

6 porsjoner

Fremgangsmåte

1. Rør sammen crème fraîche, sriracha-saus, saft og finrevet skall av lime. Vend med kalkunvingene og la stå kaldt i minst 1 time.

2. Sett ovnen på 170 °C. Bland hvetemel og panko og vend de marinerte kalkunvingene i blandingen så de blir godt dekket. Spre utover et stekebrett dekket med smurt bakepapir.

3. Stek i ovnen i 1,5 timer eller til møre og kjøttet løsner fra beinet.

4. Finsnitt spisskål og fennikel, og skjær selleri og eple i tynne skiver med en mandolin. Vend med spirer, press over limesaft og hell over olje.

5. Server panerte kalkunvinger med frisk selleri- og kålsalat, limebåter og ev aioli eller rømmedressing.