4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Pizzadeig
Varm vannet til 37 °C, rør inn gjæren og ha i olje. Rør blandingen sammen med melet til en smidig deig. Dekk bollen med plast og la den heve til dobbel størrelse, ca. 30 minutter.
2
Spicy saus
Kjør grovhakket tomat, chilipulver, hvitløk, eddik og olivenolje med stavmikser til en jevn saus
3
Del deigen i fire emner og kjevl ut fire porsjonsstore pizzaer som legges på stekebrett med bakepapir. Smør tomatsaus jevnt utover, dryss på ost, rødløk skåret i skiver, oliven, halve cherrytomater, jalapeños, og storfeskav. Stek i 12-15 minutter på 220 °C.
Andre pizzaoppskrifter

Grunnoppskrift Pizzadeig
Oppskrift

Meat lovers pizza
Oppskrift

Deep pan pizza
Oppskrift

Pizza med asiatiske smaker
Oppskrift

Pizza Bianca med spekeskinke
Oppskrift

"Portugisisk" pizza med skinke og egg
Oppskrift

Grunnoppskrift Tomatsaus til pizza
Oppskrift

Italiensk pizza med Salami Siliana og sopp
Oppskrift

Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum
Oppskrift

Pizza med spicy tomatsaus og biffkjøtt
Oppskrift

Pizza med asparges, bacon og egg
Oppskrift

3 x minipizza med kjøttpølse
Oppskrift

Minipizza med svineskav, ruccula og sitron
Oppskrift