4 stk porsjoner
Fremgangsmåte
1
Sett sous vide på 90 °C og la brisketen få 1-2 timer i badet.
Sett ovnen på 220 °C.
2
Mos avokado og smak til med salt og limejuice. Sett til side.
Riv kjøttet i biter.
3
Del tortillalompene fra topp og til midten. Fyll lompene ved å først legge på guacamole på ¼. Fortsett så med mais, så med kjøtt og til slutt ost. Start med å brette fra den ¼ hvor guacamolen er, slik at du til slutt får en tykk ¼, hvor alt ligger lagvis. Pakk inn i folie og bak i ovnen i 10 minutter. Server med hakket koriander.
Andre oppskrifter med brisket

Dudefood: Pulled veal brisket
Oppskrift

Burrito med brisket-deig
Oppskrift

Brisket med kremede rotgrønnsaker
Oppskrift

Glazed brisket med wokede grønnsaker
Oppskrift

Sliders av brisket med to toppings
Oppskrift

Brisket med ovnsbakte beter
Oppskrift

Burger av brisket med chili, bacon og løkringer
Oppskrift

Sousvidekokt brisket med maiskrem og syltet rødløk
Oppskrift

BBQ-glasert brisket med bakt løk og coleslaw
Oppskrift

Okserullade med feta, urter og spinat, fondantpotet og aigre doux
Oppskrift

Monas Surf`n Turf Burger
Oppskrift

Burger med brie, salsa verde og søtpotet-frites
Oppskrift

Monas Dudeburger med pepper og jalapeño
Oppskrift