4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Ha et helt stykke Urfe flatbiff i en pose og vakuumer. Legg i sousvide på 55 °C eller ønsket kjernetemperatur i minimum 5 timer, gjerne over natten. Ta kjøttet ut, krydre med salt og pepper, og brun det godt på alle kanter på høy varme.
2
Rør ramsløkpesto sammen med majones og smak til med salt og pepper
3
Del kjøttet i tynne skiver, smør brødskivene med ramsløkmajones, topp med kjøtt og brønnkarse.
Andre oppskrifter med urfe

Langtidskokt Urfe høyrygg med øl
Oppskrift

Urfe kjøttkaker med grillet nykål og sjysaus
Oppskrift

Urfe entrecôte med braisert grønnkål og mandelkrem
Oppskrift

Urfe ytrefilet med jordskokkchips, byggrynsalat og rødbetkompott
Oppskrift

Øl-braisert kjøttgryte av Urfe med brytebrød
Oppskrift

Helstekt Urfe indrefilet med potetkake og saltbakte beter
Oppskrift

Surdeigsbrød-panert snitzel av Urfe mørbrad med frisk betesalat og søtpotetpuré
Oppskrift