4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Ha ingrediensene til sousvide-tilberedningen i en vakuumpose sammen med kjøttet og vakuumer. Kok det deretter på 59 °C i 30 timer. Ta det ut og brun det lett på begge sider før det trancheres.
2
Del paprika i to, ta ut frøene og legg delene på et stekebrett. Stek de i ovn i ca. 20 minutter, fjern skinnet og del i strimler.
3
Kok maiskorn i fløten i 3-4 minutter før den kjøres til puré og smakes til med salt og pepper. Skjær rødløk i smale skiver og bland ingrediensene til syltelake i en kjele som gis et oppkok. Ha i løken og la den kjøle seg ned. Servér brisket med maiskrem, paprika, syltet rødløk og litt purre til slutt.
Andre oppskrifter med brisket

Quesadillas med brisket
Oppskrift

Dudefood: Pulled veal brisket
Oppskrift

Burrito med brisket-deig
Oppskrift

Brisket med kremede rotgrønnsaker
Oppskrift

Glazed brisket med wokede grønnsaker
Oppskrift

Sliders av brisket med to toppings
Oppskrift

Brisket med ovnsbakte beter
Oppskrift

Burger av brisket med chili, bacon og løkringer
Oppskrift

BBQ-glasert brisket med bakt løk og coleslaw
Oppskrift

Okserullade med feta, urter og spinat, fondantpotet og aigre doux
Oppskrift

Monas Surf`n Turf Burger
Oppskrift

Burger med brie, salsa verde og søtpotet-frites
Oppskrift

Monas Dudeburger med pepper og jalapeño
Oppskrift