4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Sett ovnen på 220 °C.
2
Smelt smør i en dyp panne eller gryte på medium høy varme til det begynner å skumme. Tilsett finhakket hvitløk og finrevet ingefær og fres i noen sekunder.
3
Tilsett honning, sriracha-saus, soyasaus og saft og finrevet skall av lime. Rør godt og kok i 8 minutter eller til en seig saus.
4
Varm kjøttet i posen og vend pigwings sous vide i sausen. Legg over i en ildfast form og stek i ca. 10 minutter eller til kjøttet har en karamellisert overflate og er gjennomvarmt.
5
Kok opp vann og hell over glassnudlene. La stå å trekke i noen minutter til nudlene er myke. Skyll i kaldt vann og la renne av.
6
Del agurk og gulrøtter i tynne strimler (julienne), finsnitt vårløk og vend med nudler, bønnespirer og hakket koriander.
7
Lag dressing ved å røre sammen soyasaus, riseddik, fiskesaus, sesamolje, limesaft og sukker til sukkeret er oppløst. Vent med å vende dressingen inn i salaten til rett før servering.
8
Vend dressingen med salaten og dryss over hakkede peanøtter. Server til srirachaglaserte pigwings.