Oppskrift

Tapasfjøl: Lammepølse med manchego og oliven, servert med chimichurri, stekte potetbåter, manchego og oliven

Oppskrift

Tapasfjøl: Lammepølse med manchego og oliven, servert med chimichurri, stekte potetbåter, manchego og oliven

6-8 porsjoner

Fremgangsmåte

1. Lag chimichurri ved å kjøre alle ingrediensene til en jevn saus. La stå kaldt i minst 30 minutter før servering.

2. Sett ovnen på 220 °C og del poteter i båter. Vend godt med olivenolje, salt, pepper og urter og fordel utover et stekebrett. Stek i ovnen i ca. 25 minutter eller til potetene er gylne og gjennomstekt. Vend gjerne på dem underveis.

3. Smelt smør i en varm panne og stek pølsen på begge sider til gjennomstekt.

4. Ha chimichurri og oliven i hver sin skål, del ost i biter og server på en fjøl med poteter og stekt pølse i biter. Pynt med friske urter.