Sitronpasta med kyllingkjøttdeig

4 porsjoner

Fremgangsmåte

1. Kok pasta etter anvisning på pakken.

2. Finhakk sjalottløk og fres i en varm panne med olje, sitronskall, salt og honning i ca. 2 minutter. Ha i kjøttdeigen og stek til akkurat gjennomstekt mens kjøttet hakkes i biter.

3. Hell over fløte og la småkoke i et par minutter eller til sausen tykner.

4. Hell vannet fra pastaen (spar på litt av kokevannet). Press over saften fra en 1 sitron og vend godt.

5. Rør revet parmesan over i sausen og vend inn pastaen med litt av kokevannet. Spe med nok kokevann til du har en kremet saus. Server med kvernet pepper, revet sitronskall og litt grønt.

Trend: Hot Honey
Søtt og spicy – en klassisk kombinasjon som også fungerer med honning. Kombinasjonen honning og chili (for eksempel chipotle eller habanero) gir en ekstra piff på smaken! Fungerer
til både søte og salte retter.