Produktnyheter fra Nortura PROFF mai 2024

Banner Nyheter mai

Nortura PROFF lanserer 2 nye, spennende Gilde-pølser til sommeren!

Grillsesongen står for tur og vi utvider sortimentet med 2 spennende og smaksrike pølsenyheter! Pølsene er utviklet av Gildes pølsemakere og er av høy kvalitet, med 80% kjøttinnhold. Perfekt til arrangementer og å legge på grillen fremover!

Banner Nyheter mai 2024


Gilde Røkt Bratwürst

Gilde Røkt Bratwürst er en saftig og god pølse med smak av karve og merian. Oppskriften er utviklet av Gildes egne pølsemakere og er inspirert av tyske pølsetradisjoner. Pølsene inneholder 80% grovkvernet norsk svinekjøtt, der en stor andel kommer fra marmorert svinenakke. Dette gir saftige pølser, god konsistens og nydelig smak!

Gilde Salsiccia

Gilde Salsiccia er en helt ny pølse inspirert av den italienske klassikeren, her i røkt og kokt versjon. Oppskriften er utviklet av Gildes egne pølsemakere og er basert på 80% grovkvernet norsk svinekjøtt, der en stor andel kommer fra marmorert svinenakke. Dette gir saftige pølser, god konsistens og masse god smak. Pølsen er krydret med smaksrike kryddere som fennikel, chili og hvitløk.

Gilde Storfe Teres Major


NYHET!

Gilde Storfe Teres Major

Teres major er et biffstykke som kommer fra skuldermuskelen på storfe, rett under skulderbladet. Det er også kjent som «petit tender» på fransk, og det er en lite kjent, men smakfull del av storfe som er økende i popularitet blant kjøttelskere. Stykningsdelen regnes som et av de aller møreste delene av storfe – og kan tilberedes på samme måte som andre biffer; grilles, braiseres eller helstekes. Dette er en rimelig stykningsdel som også egner seg til småretter som biffsandwich, pizza, biffsnadder o.l.
BBQ Røkt Bratwürst i brød 3
BBQ Røkt bratwurst med steak sandwich
BBQ Italienskinspirert bangers and mash med salsiccia 2
BBQ Italienskinspirert bangers and mash med salsiccia 1
BBQ Grilltallerken med kylling biff og Salsiccia
Tagliata med Ungfe Teres Major
Ungfe Teres Major med trøffelsmør stekt sopp og grillet spisskål
BBQ 4
BBQ Røkt Bratwürst i brød 1

Les mer om nyhetene i vårt nye Trend & Tradisjon - et matmagasin fra Nortura PROFF.

Du kan bla i det her!

Tidligere i vår lanserte vi også mange spennende produkter.

Se alle produktene, få inspirasjon og les deg opp på trendene i vårt magasin her.