4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Grill hamburgerne på begge sider til så vidt gjennomstekte. Legg ost på og la smelte under lokk.
2
Pensle burgerbrødet med smør og grill til godt ristet.
3
Sprøstek bacon og legg på toppen av osteburgeren.
4
Server i burgerbrød med BBQ-saus.
Må hamburger gjennomstekes?
Mattilsynet anbefaler at hamburgere av kjøttdeig skal gjennomstekes. Ved tilberedning av medium stekte hamburgere, blir ikke temperaturen nødvendigvis høy nok til å drepe potensielt skadelige bakterier. Varmebehandling til en kjernetemperatur på 70 °C vil være godt nok.
Andre oppskrifter med burgerdeig

Oppskrift
Monas Surf`n Turf Burger

Oppskrift
Burger med basilikumaioli

Oppskrift
Burger med fetakrem og løkringer

Oppskrift
Burger med ovnsbakte poteter

Oppskrift
Burger med sprøstekt løk og stekte potetbåter

Oppskrift
Umami Blend Burger med hjemmebakt burgerbrød, potetbåter, aioli, salsa verde og slaw

Oppskrift
Homestyle Black Burger med syltet rødkål, rødløk og avokadomos

Oppskrift
Burger med marinerte tomatskiver

Oppskrift
Monas Dudeburger med pepper og jalapeño

Oppskrift
Dobbel cheeseburger med sprøstekt chorizo

Oppskrift
Burger av brisket med chili, bacon og løkringer

Oppskrift
Hamburger med avokado- og mangosalsa

Oppskrift
Burrito med brisket-deig

Oppskrift
Pasta med biff- og soppbolognese

Oppskrift
Burger med brie, salsa verde og søtpotet-frites

Oppskrift