6 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Gni kyllingen inn med salt og pepper. Mos sammen romtemperert smør og finhakket løpstikke og gni utover kyllingen. Del sitronene i tykke skiver og fyll kyllingens hulrom med sitron og salvieblader. Bind sammen bena, og legg resten av sitron, salvie, hele hvitløkfedd og småløk i panna. Topp med mer løpstikkesmør.
2
Stek kyllingen ved ca. 180 °C i 1,5 time. Pensle med smør fra panna underveis. Server gjerne med ovnsbakte poteter, potetmos eller bare godt brød og salat.
Andre oppskrifter med hel Livèchekylling

Livèchekylling med salvie
Oppskrift

Melkebraisert Livèchekylling
Oppskrift

Triple coated fried chicken av Livèchekylling
Oppskrift

Crispy chicken skin - Sprøtt Livèchekyllingskinn
Oppskrift

Coq au riesling med Livèchekylling
Oppskrift

Grillet Livèchekylling med ovnsbakte poteter, grillet salat og Kientzheim-saus
Oppskrift