6 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Gni kyllingen inn med salt og pepper. Mos sammen romtemperert smør og finhakket løpstikke og gni utover kyllingen. Del sitronene i tykke skiver og fyll kyllingens hulrom med sitron og salvieblader. Bind sammen bena, og legg resten av sitron, salvie, hele hvitløkfedd og småløk i panna. Topp med mer løpstikkesmør.
2
Stek kyllingen ved ca. 180 °C i 1,5 time. Pensle med smør fra panna underveis. Server gjerne med ovnsbakte poteter, potetmos eller bare godt brød og salat.
Andre oppskrifter med hel Livèchekylling
![Livèchekylling med salvie](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/366893/LIVECHEKYLLING-bredde.jpg)
Livèchekylling med salvie
Oppskrift
![Melkebraisert Livèchekylling](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Melkebraissert-kylling-3840x3070.jpg)
Melkebraisert Livèchekylling
Oppskrift
![Triple coated fried chicken av Livèchekylling](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Triple-coated-fried-chicken-3840x3070.jpg)
Triple coated fried chicken av Livèchekylling
Oppskrift
![Crispy chicken skin - Sprøtt Livèchekyllingskinn](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Spr-tt-kyllingskinn-3840x3070.jpg)
Crispy chicken skin - Sprøtt Livèchekyllingskinn
Oppskrift
![Coq au riesling med Livèchekylling](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Coq-au-riesling-3840x3070.jpg)
Coq au riesling med Livèchekylling
Oppskrift
![Grillet Livèchekylling med ovnsbakte poteter, grillet salat og Kientzheim-saus](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Grillet-kylling-med-ovnsbakte-poteter-grillet-salat-og-Kientzheim-saus-3840x3070.jpg)
Grillet Livèchekylling med ovnsbakte poteter, grillet salat og Kientzheim-saus
Oppskrift