Crispy chicken skin - Sprøtt Livèchekyllingskinn

Fremgangsmåte

1

Sett ovnen på 190 °C og kle to stekeplater med bakepapir. Legg kyllingskinnene flatt utover stekebrettene og krydre med salt og togarashi-krydder. Legg et bakepapir over og sett et steke brett til på toppen slik at skinnene ligger i press. Stek i ovnen i 40-50 minutter, til de er gylne og sprø.

2

Skjær hvitløksfeddene i tynne skiver, bruk mandolin. Stek i godt med olje til de er gylne.

3

Skjær chili i tynne ringer, og lime i tynne skiver. Server sprøstekte kyllingskinn overstrødd med flaksalt, chili og friterte hvitløksflak, med ponzusaus og limeskiver til.

Andre oppskrifter med kyllingfilet

Fettuccine Alfredo med kyllingfilet
Oppskrift

Fettuccine Alfredo med kyllingfilet

Ramen med Livèche kyllingfilet
Oppskrift

Ramen med Livèche kyllingfilet

Kyllingfilet med couscous, mandler og aprikos
Oppskrift

Kyllingfilet med couscous, mandler og aprikos

Livèche Kyllingfilet med kremet pesto
Oppskrift

Livèche Kyllingfilet med kremet pesto

Cæsarsalat-blings med kyllingfilet
Oppskrift

Cæsarsalat-blings med kyllingfilet og bacon

Sandwich med kyllingfilet, urtemajones og kål
Oppskrift

Sandwich med kyllingfilet, urtemajones og kål

Glasert kyllingfilet med sharon-, appelsin- og fennikelsalat
Oppskrift

Glasert kyllingfilet med sharon-, appelsin- og fennikelsalat

Kyllingburger med karrimajones, potetbåter og dillrømme
Oppskrift

Kyllingburger med karrimajones, potetbåter og dillrømme

Asiatisk-marinert kyllingfilet med ris og agurksalat
Oppskrift

Asiatisk-marinert kyllingfilet med ris og agurksalat

Asiatisk kyllingsuppe
Oppskrift

Asiatisk kyllingsuppe

Kylling shawarma
Oppskrift

Kylling Shawarma

Hawaii - Chicken long rice (Kyllingsuppe)
Oppskrift

Hawaii - Chicken long rice (Kyllingsuppe)

Sitronkylling i form
Oppskrift

Sitronkylling i form

Livèchekylling tempura med ingefær- og appelsinsaus
Oppskrift

Livèchekylling tempura med ingefær- og appelsinsaus

Bangbangji eller "Bang bang chicken" - kyllingsalat med sesamdressing
Oppskrift

Bangbangji eller "Bang bang chicken" - kyllingsalat med sesamdressing

Fajitas med kylling
Oppskrift

Fajitas med kylling

Kremet kyllingsuppe med rotgrønnsaker og sandwich med dillmarinert svinenakke
Oppskrift

Kremet kyllingsuppe med rotgrønnsaker og sandwich med dillmarinert svinenakke

Meksikansk kyllingburger med guacamole og maissalsa
Oppskrift

Meksikansk kyllingburger med guacamole og maissalsa

Taco med grillet Livèchekylling, ananassalsa og chilimajones
Oppskrift

Taco med grillet Livèchekylling, ananassalsa og chilimajones

Philly cheese Livèchekyllingsandwich
Oppskrift

Philly cheese Livèchekyllingsandwich

Popcorn-Livèche med sursøt dip
Oppskrift

Popcorn-Livèche med sursøt dip

Bakt sellerirotsuppe med kylling og nøttesmør
Oppskrift

Bakt sellerirotsuppe med kylling og nøttesmør

Asiatisk currysuppe med Livèchekylling
Oppskrift

Asiatisk currysuppe med Livèchekylling

Fylt kyllinglår med risotto
Oppskrift

Fylt kyllinglår med risotto

Hawaii - Plate lunch med biff teryaki, kylling kabobs og frisk makaronisalat
Oppskrift

Hawaii - Plate lunch med biff teryaki, kylling kabobs og frisk makaronisalat

Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat
Oppskrift

Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat

Hawaii - Huli huli kylling
Oppskrift

Hawaii - Huli huli kylling

Bao (steamed buns) med Livèchekyllingnuggets
Oppskrift

Bao (steamed buns) med Livèchekyllingnuggets

Kjøttpai med lam, kylling og svin
Oppskrift

Kjøttpai med lam, kylling og svin

Superclub-sandwich med Livèche-kylling og kalkunbacon
Oppskrift

Superclub-sandwich med Livèche-kylling og kalkunbacon

Livèche-schnitzel panert på tre måter
Oppskrift

Livèche-schnitzel panert på tre måter

Kushuyaki eller Yakitori
Oppskrift

Kushuyaki eller Yakitori

Urtestekt Livèche kyllingbryst med rødbete- og bokhveterisotto
Oppskrift

Urtestekt Livèche kyllingbryst med rødbete- og bokhveterisotto