Fremgangsmåte
1
Del kyllingen ved å skjære ned langs ryggraden til du kommer til benet på begge sider. Bruk en saks for å klippe over ribbeina. Snu kyllingen og gjør det samme på undersiden.
2
Legg den delte kyllingen i en vacuumpose sammen med kyllingkraft, smør og salvie. Vacuumer dette og kok i sousvide på 65 °C i 2-2,5 timer.
3
Ta ut kyllingen av posen og tørk godt. Brun kyllingen i litt nøytral olje til skinnet er gyllent.
Andre oppskrifter med hel Livèchekylling

Oppskrift
Melkebraisert Livèchekylling

Oppskrift
Livèchekylling satay

Oppskrift
Livèchekyllingvinger - 2 ways

Oppskrift
Philly cheese Livèchekyllingsandwich

Oppskrift
Asiatisk currysuppe med Livèchekylling

Oppskrift
Crispy chicken skin - Sprøtt Livèchekyllingskinn

Oppskrift
Indisk butter chicken med Livèchekylling

Oppskrift
Coq au riesling med Livèchekylling

Oppskrift
Bao (steamed buns) med Livèchekyllingnuggets

Oppskrift
Triple coated fried chicken av Livèchekylling

Oppskrift
Livèchekylling tempura med ingefær- og appelsinsaus

Oppskrift
Hel ovnsbakt Livèchekylling med sitron og salvie

Oppskrift
Taco med grillet Livèchekylling, ananassalsa og chilimajones

Oppskrift
Fylte Livèchekyllingrullader med ricotta, rosenkål og valnøtter

Oppskrift
Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat

Oppskrift
Grillet Livèchekylling med ovnsbakte poteter, grillet salat og Kientzheim-saus

Oppskrift
«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk

Oppskrift
Livèche-schnitzel panert på tre måter

Oppskrift
Urtestekt Livèche kyllingbryst med rødbete- og bokhveterisotto

Oppskrift
Ramen med Livèche kyllingfilet

Oppskrift
Popcorn-Livèche med sursøt dip

Oppskrift
Livèche Kyllingfilet med kremet pesto

Oppskrift
Livèche-kyllingburger med chipotle-slaw

Oppskrift