6-8 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Del opp kyllingen i 2 lår, 2 vinger og 2 brystfileter. Del hvert lår og bryst i 2. Vend delene med kefir, dekk til å la stå i kjøleskapet over natten.
2
Bland sammen hvetemel og krydder i en bolle. Rør sammen ingrediensene til paneringsrøren til en tykk røre.
3
Varm olje til fritering. Dypp kyllingen i den tørre melblandingen til godt dekket. Rist av ekstra mel. Dypp så i paneringsrøren og så over i melblandingen igjen. Friter i varm olje i 15-18 minutter, eller til kyllingen er gyllen og gjennomstekt. Server med sitronbåter.
Andre oppskrifter med hel Livèchekylling

Oppskrift
Hel ovnsbakt Livèchekylling med sitron og salvie

Oppskrift
Livèchekylling med salvie

Oppskrift
Melkebraisert Livèchekylling

Oppskrift
Crispy chicken skin - Sprøtt Livèchekyllingskinn

Oppskrift
Coq au riesling med Livèchekylling

Oppskrift