10 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Gni inn kyllingbrystene godt med olje og ønsket krydder. Stek kyllingen på 170 °C til gjennomstekt, ca 15 minutter.
2
Skrell gulrot, og skjær denne og fennikelen i tynne skiver.
3
Kok opp juicen i ei stor panne, og tilsett grønnsakene. La disse småputre til de er møre.
4
Smak til med salt og pepper, tilsett gjerne litt sesamfrø.
Andre oppskrifter med kyllingbryst

Oppskrift
Kyllingbryst med safranris

Oppskrift
Honningglaserte kyllingbryst med juvelris

Oppskrift
Kyllingbryst i buljong med rotgrønnsaker og byggryn

Oppskrift
Urtestekt Livèche kyllingbryst med rødbete- og bokhveterisotto

Oppskrift
Superclub-sandwich med Livèche-kylling og kalkunbacon

Oppskrift
Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat

Oppskrift
Livèche-schnitzel panert på tre måter

Oppskrift