4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Skrell og del søtpotet i biter og kok mør i lettsaltet vann. Mos med smør, seterrømme eller crème fraîche, salt og pepper.
2
Krydre sommerkotelettene med salt og pepper og grill raskt over høy varme.
3
Grill bacon sprø på grillen eller i en stekepanne, og legg over på en fjøl. Legg rosenkålen på grillen til de får godt med farge. Ha over på fjølen med bacon og grovhakk.
4
Server grillede sommerkoteletter med søtpotetmos og grillet rosenkål med bacon.
Andre oppskrifter med koteletter
![Kotelettform](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/Kotelettform.jpg)
Kotelettform
Oppskrift
![Helstekt svin kotelettkappe med mangosalsa](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/Helstekt-svin-kotelettkappe-1920x1080_2021-12-09-142837.jpg)
Helstekt svin kotelettkappe med mangosalsa
Oppskrift
![Thai-marinert svin kotelettkappe med sesam-nudelsalat](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Svin-kotelettkappe.jpg)
Thai-marinert svin kotelettkappe med sesam-nudelsalat
Oppskrift
![”Black and white”: Svin kotelettkappe og biff med peppersaus og bearnaisesaus, hasselbackpoteter og parmesanstekt blomkål](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/Kotelettkappe-og-biff-no1920x1080.jpg)
”Black and white”: Svin kotelettkappe og biff med peppersaus og bearnaisesaus, hasselbackpoteter og parmesanstekt blomkål
Oppskrift
![Nakkekoteletter med Mac & Cheese](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Nakkekotteletter-Mac-n-Cheese-3840x3070.jpg)
Nakkekoteletter med Mac & Cheese
Oppskrift