Stabburpølse skivet

0 til 20°C / 1.040 kg

Ceukvlvsgq

Stabburpølse skivet

8 x 130g

0 til 20°C / 1.04 kg

Ingredienser

Til 100 g ferdig vare er det anvendt 120 g kjøttråvare av hest og svin. Blod (storfe), salt, sviske, sirup, krydder, konserveringsmiddel E250, antioksydant E301, startkultur. Krydder er bestrålt. Røkt med bøkeflis

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
EPD NR
Varenummer
Materialnummer
GTIN 7037204191961
Vekt pkn 1.04 kg
Oppbevaring 0 til 20°C
Total holdbarhet 195 dager
Lagerføring Grossist

Næringsinnhold

Energi kJ 1791 kJ
Energi kcal 432 kcal
Fett 37 g
Hvorav
- Mettet fett 13 g
- Enumettet fett 16 g
- Flerumettet fett 5.1 g
Karbohydrater 2.8 g
Hvorav
- Sukkerarter 2.7 g
Proteiner 22 g
Salt 4.5 g

Allergener 0

Gluten Nei
Kornslag som inneholder gluten (hvete, rug, bygg, havre) Nei
Skalldyr Nei
Egg Nei
Fisk Nei
Peanøtter Nei
Soya Nei
Melkeprotein inkl laktose Nei
Nøtter Nei
Selleri Nei
Sennep Nei
Sesamfrø Nei
Svoveldioksid og sulfitter Nei
Lupin Nei
Bløtdyr Nei