Bangbangji er posjert kylling med sesamsaus over. Den serveres oftest kald sammen med frisk agurk sammen med andre småretter. Den kan også serveres sammen med ris som en komplett rett.
4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Posjer kyllingen først. Kok opp vann med grovt hakket vårløk, revet ingefær, Chinese cooking wine og en klype salt. Legg i kyllingen, kok opp og la det småkoke i 5 minutter. Ta gryten vekk fra platen og sett kjelen til side. La kyllingen avkjøle seg noe i vannet.
2
Rist sesamfrø lett i en varm, tørr stekepanne. Hakk peanøtter.
3
Del vårløk i biter på ca. 8 cm og snitt i tynne staver. Del hele agurk i biter på ca. 8 cm, del så i skiver på langs og så i tynne staver. Legg agurk og vårløk i iskaldt vann.
4
Lag sesamdressing ved å røre sammen alle ingrediensene i en bolle.
5
Ta opp kyllingen fra væsken og slå løs på den med et kjevle eller liknende slik at fibrene løses opp. Riv kjøttet fra hverandre i biter.
6
La agurk og vårløk renne av seg og ha over i en salatbolle. Fordel kyllingen utover, drypp over dressing og dryss over ristede sesamfrø samt knuste peanøtter.
Andre oppskrifter med kyllingfilet

Fettuccine Alfredo med kyllingfilet

Ramen med Livèche kyllingfilet

Kyllingfilet med couscous, mandler og aprikos

Livèche Kyllingfilet med kremet pesto

Cæsarsalat-blings med kyllingfilet og bacon

Sandwich med kyllingfilet, urtemajones og kål

Glasert kyllingfilet med sharon-, appelsin- og fennikelsalat

Kyllingburger med karrimajones, potetbåter og dillrømme

Asiatisk-marinert kyllingfilet med ris og agurksalat

Asiatisk kyllingsuppe

Kylling Shawarma

Hawaii - Chicken long rice (Kyllingsuppe)

Sitronkylling i form

Livèchekylling tempura med ingefær- og appelsinsaus

Fajitas med kylling

Kremet kyllingsuppe med rotgrønnsaker og sandwich med dillmarinert svinenakke

Meksikansk kyllingburger med guacamole og maissalsa

Taco med grillet Livèchekylling, ananassalsa og chilimajones

Philly cheese Livèchekyllingsandwich

Popcorn-Livèche med sursøt dip

Bakt sellerirotsuppe med kylling og nøttesmør

Crispy chicken skin - Sprøtt Livèchekyllingskinn

Asiatisk currysuppe med Livèchekylling

Fylt kyllinglår med risotto

Hawaii - Plate lunch med biff teryaki, kylling kabobs og frisk makaronisalat

Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat

Hawaii - Huli huli kylling

Bao (steamed buns) med Livèchekyllingnuggets

Kjøttpai med lam, kylling og svin

Superclub-sandwich med Livèche-kylling og kalkunbacon

Livèche-schnitzel panert på tre måter

Kushuyaki eller Yakitori
