4-6 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Del kyllingen i tykke avlange biter (ca. 3x9 cm) og vend med kefir og kajennepepper. Dekk til med plast og la marinere i kjøleskapet over natten.
2
Bland tørrgjær,1 ts sukker og lunkent vann og la svelle i 5 minutter. Ha i resten av ingrediensene og elt til en smidig deig, i ca. 10 minutter. La deigen heve i en bolle dekket med plast i ca. 1 time.
3
Del bao-deigen i ca. 16 emner og rull til boller. Kjevle dem forsiktig ut til oval form. Pensle begge sidene godt med klaret smør og brett i to. Dekk med plast og la etterheve i 30 minutter.
4
Varm olje til fritering. Bland mel, paprika, ingefær, salt og pepper. Vend kyllingen i blandingen og friter i varm olje til gyllenbrun og sprø, ca. 6-8 minutter. La renne av seg på kjøkkenpapir. La ligge på rist til de skal serveres.
5
Damp bao buns i en bambusdamper i puljer. Dekk med lokk og la dampe 5 minutter, eller til gjennomdampet.
6
Rør sammen wasabi og majones. Del agurk og hjertesalat i tynne strimler. Server kyllingen i bao buns med wasabimajones, kimchi og finstrimlede grønnsaker.
Andre oppskrifter med kyllingfilet

Fettuccine Alfredo med kyllingfilet

Ramen med Livèche kyllingfilet

Kyllingfilet med couscous, mandler og aprikos

Livèche Kyllingfilet med kremet pesto

Cæsarsalat-blings med kyllingfilet og bacon

Sandwich med kyllingfilet, urtemajones og kål

Glasert kyllingfilet med sharon-, appelsin- og fennikelsalat

Kyllingburger med karrimajones, potetbåter og dillrømme

Asiatisk-marinert kyllingfilet med ris og agurksalat

Asiatisk kyllingsuppe

Kylling Shawarma

Hawaii - Chicken long rice (Kyllingsuppe)

Sitronkylling i form

Livèchekylling tempura med ingefær- og appelsinsaus

Bangbangji eller "Bang bang chicken" - kyllingsalat med sesamdressing

Fajitas med kylling

Kremet kyllingsuppe med rotgrønnsaker og sandwich med dillmarinert svinenakke

Meksikansk kyllingburger med guacamole og maissalsa

Taco med grillet Livèchekylling, ananassalsa og chilimajones

Philly cheese Livèchekyllingsandwich

Popcorn-Livèche med sursøt dip

Bakt sellerirotsuppe med kylling og nøttesmør

Crispy chicken skin - Sprøtt Livèchekyllingskinn

Asiatisk currysuppe med Livèchekylling

Fylt kyllinglår med risotto

Hawaii - Plate lunch med biff teryaki, kylling kabobs og frisk makaronisalat

Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat

Hawaii - Huli huli kylling

Kjøttpai med lam, kylling og svin

Superclub-sandwich med Livèche-kylling og kalkunbacon

Livèche-schnitzel panert på tre måter

Kushuyaki eller Yakitori
