4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Lag pesto ved å ha alle ingrediensene foruten sitronskall i en kjøkkenmaskin med knivblad og kjør til en grov mos. Rør inn sitronskall.
2
Sett ovnen på ca 180 °C. Riv skallet av sitronen og press ut saften. Finsnitt rosenkål, hakk valnøttene og basilikum.
3
Legg hvert utbenet kyllinglår flatt på toppen av to skiver spekeskinke, dekk med plast og bank flatt og jevnt. Fjerne plasten og fordel ricotta utover. Dryss på rosenkål, valnøtter, basilikum, sitronskall, sitronsaft, salt og pepper. Rull sammen og bind opp. Fres i en varm panne med smør til gyllen rundt hele og stek videre i ovnen, ca. 15 minutter.
4
Kok pasta al dente. Vend pasta med pesto og legg opp på tallerken. Del kyllingen i skiver og server på toppen.
Andre oppskrifter med kyllinglår

Oppskrift
Ovnsbakt kyllinglår med pastasalat

Oppskrift
Fylt kyllinglår med risotto

Oppskrift
Kyllinglår med couscous og grønnsaker

Oppskrift
Kyllinglår med sitron, chili og honning

Oppskrift
Fylt kyllinglår med spinat og tomatsalat

Oppskrift
«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk

Oppskrift
Kyllinglår med asiatisk coleslaw og ingefær- og peanøttdressing

Oppskrift
Fylt kyllinglår med spinat og blåmuggost - servert med jordskokkpuré, syltede pærer og demi glaze

Oppskrift
Taco med kylling og salsa

Oppskrift
Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum

Oppskrift
Kokos-kylling med ris og grønnsaker

Oppskrift
Kyllingspyd med søtpotet- og basilikumtimbal

Oppskrift
Livèche-kyllingburger med chipotle-slaw

Oppskrift
Trend: Matcha-kylling med kokosris

Oppskrift
Livèchekylling satay

Oppskrift