4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Sett ovnen på 225 °C.
2
Del brokkoli i små buketter, skrell og del stilken. Hakk purre.
3
Kok makaroni etter anvisning på pakken, ha i brokkoli og purre de siste minuttene. Sil av.
4
Lag hvit saus. Smelt smør og rør inn mel. Spe med melk og kok opp. La sausen småkoke noen minutter, rør inn ost og smak til med sennep, salt og pepper.
5
Vend inn makaroni, purre og brokkoli og hell i ildfast form. Dryss over revet parmesan. Stek midt i ovnen i 10 minutter.
6
Nakkekoteletter: Krydre kjøttet med salt og pepper.
7
Varm opp en panne på middels til høy varme og ha i olje, smør og timian. Stek kotelettene ca. 3 min på hver side, til gylne.
Ha i hvitløk og sauter den sammen med kotelettene. Snu noen ganger til.
8
Server med sitronbåter og Mac & Cheese
Andre oppskrifter med koteletter

Kotelettform
Oppskrift

Thai-marinert svin kotelettkappe med sesam-nudelsalat
Oppskrift

”Black and white”: Svin kotelettkappe og biff med peppersaus og bearnaisesaus, hasselbackpoteter og parmesanstekt blomkål
Oppskrift

Grillet svinecarré-kotelett med bakt løk og eple
Oppskrift

Birgers svinecarré med røstipotet, persillerot, sort gulrotkrem og demi glace
Oppskrift