4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Kok opp buljong med, limeblad, ingefær, sitrongress og chili. Trekk over svak varme i 20 minutter.
2
Tilsett nudler og kalkun.
3
Vask og rens sjalottløk, vårløk og sopp. Skjær vårløk og sjalottløk i skiver og riv soppen og tilsett. La trekke i 10 minutter.
4
Smak til med soyasaus og litt fish sauce. Dryss over finhakket koriander ved servering.
Andre oppskrifter med kalkunfilet

Oppskrift
Kalkunfilet med blomkålrisotto

Oppskrift
Kalkunfilet med råmarinert fennikelsalat

Oppskrift
Kalkunfilet med glaserte poteter og bakt småløk

Oppskrift
Høstsalat med melkeposjert kalkunfilet, sopp og bringebær

Oppskrift
Oktoberfest - Sharingplate med svineknoke, kalkunbryst og cassoulet

Oppskrift
Kalkunpålegg med grønnkål-chips

Oppskrift
Kalkunrullade med Tronfjell spekeskinke, fetaost, soltørket tomat og ovnsbakte poteter

Oppskrift
Surdeigsbrød med kalkunpålegg og bønnemos

Oppskrift
Vårruller med kalkun - myke og sprø med mangodip

Oppskrift
Kalkunsandwich med rugbrød, ost, bacon, pickles og ramsløkdressing

Oppskrift