4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Kutt av de nederste 2 cm av aspargesene. Skrell de med potetskreller fra ca 4 cm under toppen.
2
Forvell aspargesene i lettsaltet vann i 2-3 min. Legg de rett over i kaldt vann.
3
Servér aspargesene til skinken. Kvern gjerne litt pepper over.
Andre oppskrifter med Tronfjell

Oppskrift
Tronfjell velhengt spekeskinke med fiken og hasselnøtter

Oppskrift
Egg benedict på svele med Tronfjell spekeskinke og asparges

Oppskrift
Kalkunrullade med Tronfjell spekeskinke, fetaost, soltørket tomat og ovnsbakte poteter

Oppskrift
Omelett med tomat, mozzarella, basilikum og Tronfjell velhengt spekeskinke

Oppskrift
Fjøl med spekemat, urterømme og lompe-chips

Oppskrift
Pizza Bianca med spekeskinke

Oppskrift
Grove vafler med ost og Tronfjell spekeskinke

Oppskrift
Stor tapasfjøl med spekemat, knekkebrød og multemarmelade

Oppskrift
Amerikanske vafler med 6 ulike toppinger

Oppskrift
Vafler med urter, kremost og skinke

Oppskrift
Mørbrad med spekeskinkeaioli

Oppskrift
Fylte Livèchekyllingrullader med ricotta, rosenkål og valnøtter

Oppskrift
Fylt kyllinglår med spinat og blåmuggost - servert med jordskokkpuré, syltede pærer og demi glaze

Oppskrift