4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Kutt av de nederste 2 cm av aspargesene. Skrell de med potetskreller fra ca 4 cm under toppen.
2
Forvell aspargesene i lettsaltet vann i 2-3 min. Legg de rett over i kaldt vann.
3
Servér aspargesene til skinken. Kvern gjerne litt pepper over.
Andre oppskrifter med Tronfjell
 
Oppskrift
Tronfjell velhengt spekeskinke med fiken og hasselnøtter
 
Oppskrift
Egg benedict på svele med Tronfjell spekeskinke og asparges
 
Oppskrift
Kalkunrullade med Tronfjell spekeskinke, fetaost, soltørket tomat og ovnsbakte poteter
 
Oppskrift
Omelett med tomat, mozzarella, basilikum og Tronfjell velhengt spekeskinke
 
Oppskrift
Fjøl med spekemat, urterømme og lompe-chips
 
Oppskrift
Pizza Bianca med spekeskinke
 
Oppskrift
Grove vafler med ost og Tronfjell spekeskinke
 
Oppskrift
Stor tapasfjøl med spekemat, knekkebrød og multemarmelade
 
Oppskrift
Amerikanske vafler med 6 ulike toppinger
 
Oppskrift
Vafler med urter, kremost og skinke
 
Oppskrift
Mørbrad med spekeskinkeaioli
 
Oppskrift
Fylte Livèchekyllingrullader med ricotta, rosenkål og valnøtter
 
Oppskrift
Fylt kyllinglår med spinat og blåmuggost - servert med jordskokkpuré, syltede pærer og demi glaze
 
Oppskrift
