Kampanjemagasin

Kampanjebanner 2021

Vi er opptatt av at vi skal være en lønnsom leverandør for deg som kunde, derfor setter vi sammen en variert meny med kampanjeprodukter til deg. I våre kampanjemagasin får du oversikt over alle de gode prisene og rabattene vi tilbyr - samt inspirasjon og oppskrifter. Hvert kampanjemagasin har sitt tema hvor vi gir deg inspirasjon til bruk av kampanjeproduktene, litt mattrender og fine oppskrifter.

Her finner du en samling av kampanjemagasinene våre
PS. Priser og rabatter gjelder kun i den perioden kampanjemagasinet er gyldig i - dette ser du på forsiden av magasinet.

Her er kampanjen for september - oktober 2022!

Kampanje 4 september - oktober 2022
Kampanje 4 Take away september - oktober 2022


Bransjen vår er i endring og til tross for utfordrende tider, står vi robust i de endringene som kommer og tilpasser både oss selv og hvordan vi driver serveringsstedene. Hvor – og hvordan – vi jobber er en av tingene som har endret seg permanent i kjølvannet av nedstengningsperioder og pandemi. Å jobbe hjemmefra eller på andre steder enn selve kontoret er en endring som kommer til å bli med oss videre.

De fleste som har muligheten til det, vil jobbe én eller flere dager i uken hjemmefra. Dette igjen endrer spisevanene våre, både hjemme og når vi spiser ute. Det fører også med seg en vesentlig endring for blant annet kantinemarkedet, som blir tvunget til å tenke nytt for å opprettholde sin omsetning. Å tenke på flere deler av måltidsdøgnet og å tilby take away kan være en del av dette.

I vår høstkampanje ønsker vi å gi deg litt inspirasjon til retter som kan egne seg til take away. Hvem sier at take away bare er fast food eller sushi? Hva med å ta tradisjonsretter eller andre digge matretter inn på take away menyen?

Se alle produktene, få inspirasjon og les deg opp på trendene i vårt kampanjemagasin her.